VVS Rörmokare

Behöver ni en rörmokare i Sundsvall, Umeå eller i kranskommunerna? Vi utför allt från rådgivning och enkla lösningar till avancerade installationer och reparationer inom VVS. Ingen kund är för liten eller för stor oss.

Med våra kompetenta montörer tillsammans med driftiga arbetsledare kan ni känna er säker på att alla uppdrag utförs på bästa sätt. Vi arbetar med de ledande tillverkarna för att ni ska känna er helt trygga med funktionen, garantier och ekonomi.

Vi har många samarbeten med allt från privatpersoner till stora företag och bostadsrättföreningar där vi tar fullt ansvar för att säkerställa att verksamheten fungerar som den ska. Där är snabba åtgärder och bra lösningar nyckeln till våra nöjda kunder.

Behöver du rådgivning angående installation av bergvärme, vedpannor, pelletspannor eller en komplett lösning för ett nytt badrum? Kontakta oss för mer information. Vi utför allt inom VVS, inget jobb är för stort eller för litet.

Varmt välkommen till oss

Dennis Karlsson

dennis.karlsson@gustafssonsror.se
090-200 30 97

Albin Karlsson

albin.karlsson@gustafssonsror.se
060-701 53 26

 

Nöjda kunder

”Installation av bergvärme, vattenanläggning och utfört VVS-arbete på vår stora Västerbottensgård. Ett gediget arbete!”

Sören Alfredsson,
Lantbrukare

”Vi anlitar alltid Gustafssons rör då vi behöver hjälp med VVS. De gör alltid ett bra jobb och känner till vår anläggning.”

Fastighetsansvarig Bilbolaget

Begär konsultation