Lediga jobb

Är du vår nya projektledare?

Gustafssons Rör, ett av Umeås mest framgångsrika VVS-företag, utvecklas och expanderar. Vi är ett familjeföretag med stark lokal närvaro som utöver det vanliga värnar om våra medarbetare och kunder. Vi på Gustafssons Rör är ett starkt team med 25 medarbetare som utgår från våra kundlöften – öppenhet, närhet och trygghet.

För oss handlar ledarskap om att stötta våra medarbetare till att utvecklas i nära kontakt med våra kunder och partners. Eftersom våra kunder är nöjda med oss och vi expanderar behöver vi bli fler. Därför söker vi dig som är en

Självständig och kundorienterad projektledare

Du driver medelstora projekt och ansvarar för personal-, budget- och målansvar i dina uppdrag. Du är ansvarig från förfrågning till färdiglevererat arbete.

Din personlighet
Dina personliga egenskaper värdesätts högt och vi söker en person med ledaregenskaper och en person som inte strävar efter att vara alla till lags men kan balansera det med en jämlik syn på alla medarbetare och bli en del av den teamkänsla som råder. Du ser den enorma potential denna roll innebär och arbetarmed ett jäkla driv och engagemang. Du är affärsmässig i ditt förhållningssätt där yrkesstolthet och nöjda kunder är en självklarhet för dig.

Formella krav
Har erfarenhet från projektledning, företagsekonomi, juridik eller gått ledarskapskurser. Vi ser gärna att du har erfarenhet från byggbranschen. Krav för tjänsten är även körkort samt att du talar och skriver på svenska då företagets kunder kräver detta.

Vi erbjuder dig
Ett starkt och sammanhållet team med en ansvarsfull arbetsgivare som ser och uppskattar dina arbetsinsatser varje dag. Vi står för ett coachande ledarskap med återkoppling, utbildningsinsatser och individuell utveckling med konkurrenskraftiga löner och förmåner.

Sök tjänsten
Varmt välkommen att höra av dig till Peter Gustafsson tel. 090-200 30 90 och skicka din ansökan till liselott@gustafssonsror.se.

Vi ser gärna att du som är interesserad av den här tjänsten hör av dig till oss senast 7 januari 2019.

Jobba med oss

Vi söker Sundsvalls bästa VS-montör

Som medarbetare hos oss trivs du med att arbeta självständigt och ta egna beslut. Yrkesstolthet och nöjda kunder är en självklarhet för dig. Vi vill även att du är utbildad och certifierad VVS-montör.

Hos oss blir du del av ett framsynt företag som utvecklas och expanderar. Vi på Gustafssons Rör är ett starkt gäng som jobbar med allt inom VVS på flera orter i Norrland. Vi är ett företag som sätter stort värde på hög moral, trygghet och närhet till våra kunder och anställda. Vi vill vara en bra arbetsgivare som ger våra medarbetare möjlighet att vara delaktig och möjlighet att utvecklas.

Skicka ditt personliga brev och CV till liselott@gustafssonsror.se