Lediga jobb

Är du vår nya medarbetare?

Gustafssons Rör, ett av Umeås mest framgångsrika VVS-företag, utvecklas och expanderar. Vi är ett familjeföretag med stark lokal närvaro som utöver det vanliga värnar om våra medarbetare och kunder. Vi på Gustafssons Rör är ett starkt team med 25 medarbetare som utgår från våra kundlöften – öppenhet, närhet och trygghet.

 För oss handlar ledarskap om att stötta våra medarbetare till att utvecklas i nära kontakt med våra kunder och partners. Eftersom våra kunder är nöjda med oss och vi expanderar behöver vi bli fler. Därför söker vi dig som är en

 

Självständig och kundorienterad VS-montör

Vi söker 2 stycken certifierade VVS montörer för arbete inom entreprenad.

Din personlighet

Vi söker dig som gillar att arbeta självständigt och ta egna beslut. Du ser möjligheter i din arbetsvardag och vill ta ansvar för din egen utveckling  och bidra till utvecklingen av ditt företag och branschen. Som en av våra medarbetare och företagets ansikte utåt kommer du att ha en viktig roll i våra kundrelationer och behöver därför vara noggrann, flexibel och serviceinriktad. Yrkesstolthet och nöjda kunder är en självklarhet för dig

 Formella krav

Vi vill att du som söker tjänsten är utbildad och certifierad VVS-montör med minst tre års erfarenhet. Du behöver ha körkort.

 Vi erbjuder dig

Ett starkt och sammanhållet team med en ansvarsfull arbetsgivare som ser och uppskattar dina arbetsinsatser varje dag. Vi står för ett coachande ledarskap med återkoppling, utbildningsinsatser och individuell utveckling med konkurrenskraftiga löner och förmåner.

 Sök tjänsten

Varmt välkommen att höra av dig till Peter Gustafsson tel. 090-200 30 90 och skicka din ansökan till liselott@gustafssonsror.se.

 Vi ser gärna att du som är interesserad av den här tjänsten hör av dig till oss senast 21 mars 2019.

 

Jobba med oss

Vi söker Sundsvalls bästa VS-montör

Som medarbetare hos oss trivs du med att arbeta självständigt och ta egna beslut. Yrkesstolthet och nöjda kunder är en självklarhet för dig. Vi vill även att du är utbildad och certifierad VVS-montör.

Hos oss blir du del av ett framsynt företag som utvecklas och expanderar. Vi på Gustafssons Rör är ett starkt gäng som jobbar med allt inom VVS på flera orter i Norrland. Vi är ett företag som sätter stort värde på hög moral, trygghet och närhet till våra kunder och anställda. Vi vill vara en bra arbetsgivare som ger våra medarbetare möjlighet att vara delaktig och möjlighet att utvecklas.

Skicka ditt personliga brev och CV till liselott@gustafssonsror.se

Begär konsultation