Jobba med oss

Gustafssons Rör är ett av Umeås mest framgångsrika VVS-företag. Vi är ett familjeföretag med stark lokal närvaro som utöver det vanliga värnar om våra medarbetare och kunder.

Vi håller alltid utkik efter nya medarbetare som precis som oss tror på öppenhet, närhet och trygghet. Som medarbetare hos oss trivs du med att arbeta självständigt och ta egna beslut. Yrkesstolthet och nöjda kunder är en självklarhet för dig. Vi vill även att du är utbildad och certifierad VVS-montör.

Hos oss blir du del av ett framsynt företag som utvecklas och expanderar. Vi på Gustafssons Rör är ett starkt gäng som jobbar med allt inom VVS på flera orter i Norrland. Vi är ett företag som sätter stort värde på hög moral, trygghet och närhet till våra kunder och anställda. Vi vill vara en bra arbetsgivare som ger våra medarbetare möjlighet att vara delaktig och möjlighet att utvecklas.

Vill du bli en del av Gustafssons Rörs fortsatta utveckling? Vi tar alltid emot och läser spontanansökningar. Skicka ett personligt brev och ditt CV till liselott@gustafssonsror.se.